Barnen och fotbollSå pojkarna ska spela fotboll i göteborg. Så det är dags för föräldrarna i fotbollslaget att hyra buss. Det kommer att bli roligt för dem att få åka dit och spela mot andra lag. De har sett framemot det så länge så nu äntligen är det dags. De små pojkarna har sett framemot det sedan deras storebror fick åka dit för ett par år sedan. Det är inte alltid lätt att vara en fotbollsmamma. Det är mycket körande hit och dit för matcherna och så. Det är träning ofta. Men så länge de tycker om det så vill man ju såklart ställa upp. Nu när de dessutom nått sitt första fotbollsmål så känner de sig ännu mer peppade att fortsätta. Men som sagt, så länge de tycker om d et.

När jag var yngre var jag mer för att spela volleyboll. Vi bodde nära en strand så jag och mina kompisar spelade ofta med varandra. Sedan bestämde jag mig för att gå med i ett riktig lag och spela mot andra i matcher. Vårt lag fick också åka iväg i sverige för att tävla mot halva sverige kändes det som. Vi satt alla i bussen och var jättenervösa men vi var också väldigt glada och stolta över att vi kommit så långt tillsammans. Det var så kul att få göra något sådant tillsammans och jag är glad att mina pojkar kommer att få uppleva det. Även om man inte vinner så är det ett äventyr för livet och man lär sig så otroligt mycket, både av att vinna och av att förlora. Om man skulle förlora finns det ju också fler chanser att tävla en annan gång. 

Det kommer bli väldigt roligt för dem och d et kommer att bli kul att höra allt de varit med om sen.